Groene Bliksem© 320 batterij container

De Groene Bliksem©320 batterij container is ideaal voor projecten waar meer capaciteit gevraagd wordt. De Super Titan cellen in de batterij zorgen voor een hoge mate van brandveiligheid, daardoor is de Groene Bliksem©320 een van de veiligste batterij containers die nu op de markt verkrijgbaar is.

Met de Groene Bliksem©320 kan Off-grid overal energie worden gebruikt en kunnen vele toepassingen worden uitgevoerd. Opgewekte energie kan worden opgeslagen in de batterij en gebruikt worden wanneer dit gevraagd wordt. Ook kan de batterij worden ingezet voor netovername, peakshaving, en stand-alone gebruikt worden waar behoefte is aan een tijdelijke stroomvoorziening.

Vanwege de hoge mate van veiligheid is de Groene Bliksem© batterijcontainer ideaal voor bouwplaatsen waar geen stroom voorradig is. Indien een (kleine) stroomaansluiting aanwezig is kan de batterijcontainer worden inzet om extra energie te bieden wanneer dit gevraagd wordt. (peakshaven)

De Groene Bliksem© kan elektrisch materieel laden op de bouwplaats en zo bijdragen aan een emissiearme of emissieloze bouwplaats.

 

 

Productsheet

Groene Bliksem© 320 batterij container