De Emissieloze Bouwplaats

De Emissieloze Bouwplaats is ontworpen voor veilig én beveiligd laden en opslaan op de bouwplaats.

De 20ft container is voorzien van stellingen en stopcontacten om al het elektrische materieel veilig te kunnen laden. Ook aan de buitenzijde van de container zijn stopcontacten gecreëerd om bijvoorbeeld elektrisch grondverzetmaterieel te kunnen laden. Valt er tijdens het project een machine stil vanwege een lege accu? Plaats de lege accu in een van de laadstations en pak een volle accu uit de stelling. Of sluit de machine aan op een van de oplaadpunten. Continuïteit gegarandeerd!

De Emissieloze Bouwplaats kan gekoppeld worden aan een stroompunt op locatie of worden gekoppeld aan een batterijcontainer. In de technische ruimte bevinden zich 3 omvormers die de stroom vanuit het batterijsysteem veilig verplaatsen naar de stopcontacten in/aan de container. Door de koppeling met een batterijcontainer kan altijd & overal projecten emissieloos worden uitgevoerd.

Gemak dient de mens! U geeft aan welk materieel u wilt huren, wij vullen de Emissieloze Bouwplaats met het materieel, de accu’s en de laders en plaatsen deze op elk gewenst project.

Denk aan: Elektrische handgereedschappen, doorslijpers, stampers, trilplaten, graafmachines, shovels, verdeelkasten, etc. Wat de behoefte ook is, wij verzorgen dit compleet!

Volledig elektrisch! 100% emissieloos!

 

 

Productsheet

De Emissieloze Bouwplaats