E-Booster© batterij container

De E-Booster© is ontworpen als het eenvoudigste energieopslagsysteem dat snel en zorgeloos kan worden geïnstalleerd en en geeft een boost aan het elektriciteitsnet voor meer capaciteit of een goedkopere energiebron uit een eerder moment. In feite is deze kleine batterij container de verzwaring voor meer vermogen op een locatie, project of gebouw.

Middels het batterijopslagsysteem creëren we een tijdelijke netverzwaring. Uitermate geschikt voor bedrijfspanden waar wel stroom is maar op piekmomenten onvoldoende. Ook als toepassing voor bouwstroom. Op de zero emissie bouwplaats kan de batterijcontainer worden ingezet voor peakshaven. Overdag tijdens werkuren kan de batterijcontainer extra energie leveren en in de nacht weer bijladen voor een volgende werkdag. (peakshaving)

In de E-Booster© batterij container zit de nieuwste generatie SuperStrata batterijcellen met een uitzonderlijke energiedichtheid en superieure prestaties dankzij luchtstroomkoeling tussen de cellen. Het luchtstroomsysteem koelt elke batterij cel wat resulteert in een langere levensduur.

Dit maakt de batterij veilig & duurzaam!

Productsheet

E-Booster© batterij container